Керування ресурсом суднових газотурбіних агрегатів - Zotyeyev, V.O. (Праці Одеського політехнічного університету, 2017)
Розглянуто проблеми, які відносяться до оцінки на-дійності суднового газотурбіного агрегату експертними методами та, як внаслідок, знаходженню ступені ризику, який супроводжує дозвіл судну на вихід у рейс. Крім того, для продовження терміну служби компонентів газових турбін були запропоновані захисні ерозиційностіцкого покриття і демпфирующие покриття для лопаток газової турбіни.